Ce parere aveti legat de uleiul de motor de la Ravenol ?

Skoda Octavia ulei pareri si sfaturi

Avand in vedere ca, o sa urmeze revizia la masinuta mea Octavia II 2.0 TDI PD 16V (BKD), as dori sa va aflu ce parere aveti despre acest tip de ulei, mentionez ca pana acum doar Castrol am folosit.
Va multumesc si va doresc sanatate, stay safe

9 Raspunsuri

Mergi pe ce recomanda Skoda...si eu as fi vrut Motul dar...Pararerile sunt pro si contra.

La a mea nu i-a priit și consuma, unui prieten i-a mers ok, depinde de noroc, eu folosesc ulei wv și nu am probleme

Toate sunt niste Mituri fiecare spune ca al lui este mai bun.Ce as putea spune ca la noi in RO uleiul este sub cel din vest.Daca as avea sau ai pe cineva in Germania,etc sa-ti aduca...

Ravenol sau Liquid Moly, despre liquit îți pot spune o părere ca l-am folosit skoda octavia 2 2.0 diesel 4x4....e alt motor, diferența se aude prin sunetul motorului, mersul lui etc... Nu aș mai folosii castrol care rapanea motorul ca toți dracii!Fiecare cum știe și cum, crede acum.

Recomand Liqui Moly.

Eu merg pe Liqui Moly 5w-30 longlife 3 la 2.0 tdi cu dpf si la 1.9 toptech 4100 5w-40 si ma declar super multumit de cum toarce motorasele, este putin mai scump dar merita fiecare banut.

Mi au trebuit 15ani de Castrol ca sa aflu ca e un jeg infect, dupa ce am descoperit Ravenol..pe principiul asta am mers si eu.."baga nene ce recomanda producatorul" ..producatorul are contract cu firma respectiva..asa cum are si Mercedes contract cu Renault ca sa le cumpere motoarele..asta nu inseamna ca Renault sunt cei mai buni la motoare, in cazul nostru Castrol..

Ravenol este singurul ulei de pe piața romaneasca care nu poate sa fie contrafacut..nu stiu despre Liqui ..dar crede ma ca este o diferenta infinita fata de mizeria de la Castrol de aici de la noi..acum decizia este doar a ta ..noi doar latram pe aici prin comentarii..eu unul nu mai bag Castrol in niciun motor de acum inainte..

As baga ulei Castrol facut la mama lui..Asta de la noi e facut probabil in cazanele de tuica..

Liquid Moly cel mai bun ulei

Adauga Raspuns