Pot monta pe un A3 2006 oglinzi incalzite ?

Audi A3 oglinda
4 Raspunsuri

Salut! Nu cred ca e posibil sa NU ai oglinzile incalzite. Masinile care nu au buton pe usa in zona joystick-ului, au incalzirea legata pe butonul de dezaburire al lunetei, astfel ca porneste deodata cu luneta. Asteapta sa ajunga temperatura la sub 7 grade si porneste dezaburirea in luneta, apoi verifica oglinzile cu mana. Daca nu functioneaza, demonteaza sticla si vezi ce fire ai trase in sticla. Exista posibilitatea sa nu ai sticla originala in oglinda si atunci sa nu ai conectorii pentru firele de incalzire.

Toate a3-irile au fire deja trase. Daca vrei sa vezi daca ai sau nu da o sticla jos si vrrifica daca firele sunt conectate. Daca nu se monteaza sticle si se codeaza. Cost ~50 lei per sticla aftermarket sau ~ 200 lei per sticla original. Se codeaza si merge 😉. Nu trebuie schimbat buton, a3-ul nu are pozitie speciala de incalzire, se lasa butonul pe mijloc ca sa fie activa, in functie de an va porni odata cu dezaburirea lunetei sau cand afara sunt sub ~ 10 grade.

Se poate. Ai nevoie de un baiat cu un calculator cu diagnoza originala audi ca sa poata modifica in ECU setarea de la oglinzi din ne-incalzite in incalzite si bineinteles de oglinzi cu aceasta dotare.

Da, sunr fire trase, si activezi cu un tester, did that, sa iei un spray ca sunt oxidate mufele.

Adauga Raspuns