De ce porneste greu masina cand sta in panta cu botul in sus ?

Audi A4 pornire

Cand sta masina cu botul in jos, porneste la sfert intotdeauna, cand sta aplecata de spate, porneste dupa ceva timp de automat. Ce sa fie? Sa fie supapa de sens de pe filtru de motorina?

ALEXX
Buna ziua! Si eu am aceeasi problema cu masina doar ca a mea nu porneste cand este cu botul in jos. Cand este cu botul in sus si parcata drept porneste. Oare ce ar pute fi?
13 Raspunsuri

Salut, am avut problema asta la un b7 2.0 tdi și am schimbat oringurile de la injectoare și nu mai am treabă

Marius
Salut, caut si eu sa schimb oringurile la injectoare.Cat te-a costat toata treaba?Imi poti recomanda un service?Daca da, ai observat daca au folosit chei dinamometrice de strangere, au reglat apoi debitul pe fiecare injector? etc... Daca se poate un raspuns pe email ti-as fi recunoscator.Multumesc

Am avut si eu aceeasi problema si a fost pompa tandem. Am schimbat-o si momentan de o luna nu mai face figuri. Pana la oringuri iti recomand sa incerci cu ea

Supapa de sens de pe filtru de motorina👍

Oringurile de la injectoare. Bosch sunt undeva la 30 de lei setul. Sunt uzate si intra aer in instalatie.

Supapa de pe filtru motorina schimb o

Oringurile la injectoare, pe BOSCH intre 150 si 200 lei setul in functie de unde le cumperi, atentie la cine le montează si nu mai ai treabă.

Oringurile de la injectoare 100% !!

Eu am avut probleme cu oringurile aceasi problema cu botul in jos si drept pornea si cu botul in sus , nu 😂. Dar poate sa fie si din cauza pompei de inalta si din cauza pompei din rezervor si supapa de sens de pe filtru am gasito stricata nu mai tinea .

Schimba intai supapa , pt 20 lei....eu am patit si era din supapa.

Oringurile la injectoare la mine asta a fost problema

La mine este invers, când sta aplecata de bot are exact aceleași simptome 🤔

Am avut acceasi problema pe un a6, e supapa de la pompa de motorina, nu tine si se dezamorseaza instalatia. Dar in momentul cand o porniti dimineata, porneste bine dupa?

Oringurile injectoare boss.

Marius
Salut,caut un service unde ssa pot schimba oringurile de la injectoare.Locuiesc in Chiajna ,IF.Ma puteti ajuta ?Un service unde sa se lucreze, macar aproape ca la carte, chei dinamometrice de strangere, etc
Adauga Raspuns