Eroare si mesajul BREMSE in bord ?

Audi eroare bord frana lichid de frana

Colegi ma puteti ajuta cu niste sfaturi care ati mai intampinat problema asta .Acum 2 zile mi so aprins mam uitat la lichid si o fost scazut am completat so stins azi iar mi so aprins

13 Raspunsuri

Frana de mana vezi poate e blocata.

Bremse.inseamma discuri de frana din cate stiu eu...eu nu stiu cu ce lichid ai completat tu?

Pierzi lichid de frăna am pățito și eu

Verifica furtunele de frana-etrieri....ai grija sa mentii borcanul plin...ca sa ajungi acasa intreg! Daca erau placutele apareau cu galben-portocaliu!

Placute terminate...

Pentru lichidul de frana ai alt senzor

Schimba-ti placutele

Frânele verificate plăcute discuri și senzori de frână

O fo fostă scăzută lichidu

Colegi am gasit problema un furtun pe spate fisurat va multumesc pentru sfaturi 💪💪💪💪

Lichid de frâna

La mine pica pe la un etrier mereu pateam asta cand o lasam cu frana de mana trasa

Care nu stie sigur sa nu se mai bage sa raspunda aiurea ca numa incurcati omul, pentru lichidul de frana e un senzor pentru placute e alt senzor, la fel si martorii, pentru lichid frana e semnul de la frana de mana iar pentru placute e cercul acela cu placute pe margina portocaliu, nu are treaba una cu alta, in ce priveste discuriile nu este senzor pentru discuri care sa vada daca sunt ok sau nu discuriile. In cazul erorii care o are colegul poate fi scazut lichidul, poate fi senzorul de la lichid frana bulit sau sa fie ceva spart si scade lichidul din borcan. Voi daca ii spuneti "ha...stai linistit bos ca e de la placutele de frana", se duce linistit ca e doar senzorul, ramane fara lichi in pompa si fara frana ce ziceti? La partea cu franarea nu e joaca, un raspuns dat asa aiurea poate insemna un incident.

Adauga Raspuns