Problema resetare dupa ce a aparut in bord presiune in cauciucuri scazuta 'Tyre pressure low'

Salut. Astăzi mergeam pe autostrada și deodată mi-a apărut pe bord presiunea in cauciucuri scăzută . Am oprit la benzinărie , mi-am verificat presiunea care era in valorile normale , după care am încercat sa resetez din meniu și nu pot. A mai pățit cineva la fel?

8 Raspunsuri

nu merge in timp ce conduci

resetarea la 2VB se face doar in mers, viteza de peste 30km/h, si cateva minute de condus (vei vedea jos un procentaj, si cand ajunge la 100%, s-a resetat). Dar la cealalta intrebare a ta, eu personal nu am patit asta la nicio masina, poate ne spune cineva care sa fi patit.

Cu ce ai verificat presiunea in roti ? Cu compresorul mașini ? Du-te la o vulcanizare sa îți verifice presiunea și sigur ți un pic mai dezumflate și de aia nu poți sa o resetezi . Și eu am avut aceeași problema am mers la vulcanizare mi le-a verificat , într-adevăr mai trebuia puțin aer 1,9 Bari aveam pe o roata am pus 2,2 fata. 2,4 spate după ce am pornit la drum am putut sa resetezi și eroarea doar in mers cum a precizat mai sus in comentariul Radu Ghelase

Nu merge cu motorul oprit... trebuie sa ai motorul pornit si sa stationezi.

Am patit la fel,am resetat din calculator.motorul pornit si pe stationare!

Tot staționat am încercat și eu. Presiunea la roti am făcut-o cu compresorul de la benzinărie . Practic nu cred că este vreo diferență fata de vulcanizare. Precizez ca am făcut presiunea cum îmi scrie pe stâlpul mașinii. 2.0 fata și 2.2 spate pt valorile cauciucurilor pe care le am.

2VB cu TPMS se face doar in mers. FTM se face pe loc.

Astăzi am fost la vulcanizare. Am avut un cui în cauciuc. L-au scos , mi-au verificat și făcut presiunea la toate roțile, dar tot nu pot face resetare la presiune roti. 🤔 ce poate fi!!! Este foarte enervant. Chiar pentru fiecare “răhățel” de genu trebuie să ajungem la BMW ? 😡

Adauga Raspuns