Se merita sa le reconditionez polish plus folie sau sticla noua din china pentru faruri ?

Ford Focus reconditionare faruri

Pret 250lei reconditionare.. pret sticla noua 230china!! Pareri .

12 Raspunsuri

cu 250 iei 2 faruri originale sh in stare perfecta

Polish+folie protectoare 150lei am gasit in Brasov

Reconditioneaza si pune folie transparenta, eu am dat polish singur acasa si a iesit super dupa care am pus folie cu tenta putin fumurie din china si dupa 1 an jumate arata super bine. Cost : kit polish faruri 65 de lei + folie 15 lei

Polish + folie de protecție de un an la mine și e super Aceleași faruri le am și eu

La fel arata și sticla de la farurile mele.. Ce ziceți, oare mai pot îndrepta acele zgârieturi? Am și o porțiune mica unde parca e încrețit puțin pe deasupra..

Polish și folie, rezista mai mult și ai și folia care adaugă un pic de rezistanta la sticla la contact cu pietriile de pe drum. Cu lac, în cel mai optimist caz, după 2 ani începe sa zboare lacul de pe faruri și apoi trebuie sa cureți înapoi tot lacul și sa refaci. Cu folie, eu cel puțin am de 3 anu pusa și abia se vede ceva, și când se matuieste, o trag jos și pun alta, cu 35lei farul, de calitate.

Pret sticla din china cu transport cu taxe cu totul?!

Reconditioneaza.le + folie...fara discutii.

Daca ii dai polish si ii pui folie, iese ca nou, si rezista in timp din cauza foliei, e 100 lei la ploiesti cu tot cu folie

Un polis e 100 lei ...si le duci apoi la foliat...

Vrei ieftin si bun, sau cat de cat bun? ia smirghel de 1500/2000/3000 si un lac vopsea acrilic si gata, ajungi pana in maxim 50 lei si iese f.ok.

Maine le reconditionez plus folie .. o sa atasez poze !! O zi buna !

Adauga Raspuns