Ce părere aveți de schimbul parțial de ulei in cutia de viteze w211,automatic an 2006 ?

Am auzit foarte multe păreri pro și contra.voi ce părere aveți? Masina are 230.000 nu știu dacă a fost sau nu schimbat anterior.mersi anticipat

10 Raspunsuri

Eu îl schimb la 50-60 miii km!

Cum adica partial?nu schimbi tot uleiul?Este recomandat la fiecare 60 de mii de km.P.S.Reprezentanta iti sugereaza ca nu se schimba niciodata ptr ca atunci cand iti cade cutia sa nu mai poti face nimic cu ea!

Te duci la un service ok unde au și pompa specială sa ți scoată uleiul din convertizor și îți face schimbul calumea, eventual cumpara cantitate dubla sa se curețe bine totul dacă n a fost schimbat (eu asa am făcut de câte ori mi-am cumparat mașina sa fiu sigur ca e totul ok)

Spune-i mecanicului sa verifice mufa de la cablajele care intra in baia de ulei. Daca nu o schimbi la timp, s-ar putea sa inceapa sa piarda ulei si dai in altele.😉

La unele tipuri de Mercedes se găsește lângă baia de ulei a cutiei, un capacel din cauciuc sau plastic oval, de mărimea unui ceas de mana mai mare, pe care dacă' l scoți o sa se vadă vonvertizorul și învârti cu o cheie de el pana dai de un bușon de golire și după ce îl scoți o sa iasă încă pe atât ulei cât a ieșit din baie, deci TOT !

Te sfatuiesc sa l schimbi. Eu am luat en E benzina pt munca si nu i am facut schimbul niciodata si mi a cedat cutia. L am dus la un service specializat in cutii automate , concluzia: nu s a schimbat uleiul.!

mai băieți, cum sa nu schimbi uleiul la Cutie dacă merge bine? Voi va auziți ce Spune-ți? La motor voi nu schimbați uleiul și filtrele? WTF? Uleiul in timp își schimba proprietățile și dacă așteptați ca sa apăra modificări in funcționarea cutiei, fără sa schimbați uleiul la timp, o sa va coste mult mai mult. Uleiul se schimba, depinde de mașina, la 60-120000 km sau la maxim 5 ani, depinde și cum mergi. Și îți recomand sa mergi la reprezentanta, ai și garanție pe lucrare 2 ani și trebuie schimbat și in convertizor unde nu toată lumea se pricepe sau are cu ce, nu schimba in spatele blocului uleiul la cutie ca apoi plătești de te usucă reparația ei.

Ca sa ne înțelegem. Dacă nu a fost schimbat de mult timp trebuie schimbat tot. Dacă mergi la reprezentanta nu au aparat special și o sa îți desfacă Baia de ulei, îți schimba 4-5 litri, după îți pornește mașina câteva ore, iar ți l schimba. Spun ei ca asa e procedura mercedes și iti schimba undeva la 70-80 la suta. Eu în schimb, îți recomand să te duci la service uri unde au pompa de spălat / curățat ulei cutie viteze automate. Am văzut cei de la RAVENOL au asa ceva momentan.

Uleiul trebuie schimbat complet adica si cel din convertizor, aproximativ 8 l ! Acest lucru se face cu un aparat special , cel mai bine te duci la reprezentanta so faci revizia cum trebuie!!!

Mie mi-a intrat aproape 10 L la o cutie 7G+ la reprezentanta MB

Adauga Raspuns