Păreri Megan 3 diesel 2014 95 cp ?

Renault Megane pareri si sfaturi
6 Raspunsuri

Am eu de aproape 3 luni! Tanc !

Eu am varianta 2011, 1.5, 90 cp. Peste 300000, fără probleme

Leșinătură de mașină. De oraș e buna dar la drum lung nu. Înghesuită, zgomotoasă, motor mic

Sunt foarte bune,eu varianta 2013,1.5 110cp.18000km. Fara nici o problema.95 Cp.e suficienta putere,110 e prea mult pt.drumurile noastre...daca vrei putere mare,cauta RS si nu te va dezamagi,nu te lua dupa altii care compara motoarele de 1,5,cu motoarele de 2000 de la grupul VAG.cel mai bine testează mai multe variante de motorizări,si vei vedea singur care varianta te avantajează.

Eu nu am zis că nu e buna sau că are probleme. Am zis doar că e inconfortabilă și are motorul mic. Nu am comparat cu nimic. E o mașină buna pentru prețul cerut

Ii contrazic pe colegii de mai sus care spun ca nu e confortabila, ca are motor mic etc. Sa fim serioși, asta e clasa compacta. Nu pot zice ca nu e confortabila. E peste alte mașini din aceeași clasa. La prețul ei oferă destul de mult. Din punct de vedere al puterii...cecsa zic? Poti să-ți iei un Phaeton la banii ăștia și ai putere și spațiu. 😁 Eu ma declar mulțumit, prefer Renault-ul fata de altele franțuzești și fata de cele nemțești. 90cp mi s-au părut ok. Am petrecut 200000 de km in ea și nu m-a dezamăgit. Confortabila, răcește bine, încălzește bine, consum fenomenal (comparabil cu hibridele moderne), ieftina la întreținere. Ce să-i cer mai mult?

Adauga Raspuns