Keyless entry inseamna ca ar trebui sa se deblocheze masina cand apas butonul de pe maner, in timp ce cartela e la mine?

Renault renaul latitude keyless

La mine butonul ala pare numai sa blocheze masina. (Renault Latitude 2012)

4 Raspunsuri

Sa se deblocheze si sa se blocheze.

Keylessul e o functie cand te apropii de raza masinii cu cartela ea se deblocheaza automat cand tragi de clanta la fel si cand pleci de langa ea dar si la pornire, la pornirea motorului cheia poate fi in sertar sau in buzunar/geanta oriunde ar fi si masina porneste la apasarea pe buton

Vezi ca e o anumită procedură. Eu am Clio cu keyless. Trebuie sa pornesc mașina cu cartela in buzunar, sa o opresc si cand ies si inchid ușile sa ma îndepărtez de ea ca sa se închidă singură. Apoi, când ma apropii de ea cu cartela la mine si apas le buton se descuie. Dar daca o încui din butonul de pe cartelă nu funcționează deschiderea keyless, sistemul considerând ca tu vrei de fapt sa folosești butoanele de pe cartelă.

andreiverd1999
mersi, asta era problema
radumitra
Ma bucur ca am mers. Mai ales ca am scris comentariul ca un analfabet. :)

Daca apesi pe butonul dupa manerul exterior am usii, se incuie masina. Keyless Entry si keyless go, sunt functiile cu ajutorul carora masina se descuie avand cartela in buzunar cand te apropii de masina, se incuie atunci cand te indepartezi de masina , iar atunci cand pornesti masina nu trebuie introdusa cartela in fanta, decat sa o ai in buzunar.

Adauga Raspuns