Cand se ridica geamul de la sofer si ajunge tocmai sus, imi coboara jumatate inapoi!

Skoda Superb geam

Azi dimineata, l-am gasit deschis. Ce poate fi?

6 Raspunsuri

Salut, nu garantez ca asta e si la tine, dar eu am avut un fir care mi s-a retezat in zona aia la balamaua usii, si nu mai facea mereu atingere cand deschideam usa. Dar la mine nu mai mergea nimic geamuri, luminat interior etc. Poti sa desfaci burduful ala si sa te uiti la ele.

N-ai nici un obstacol care sa-l facă sa coboare, ca măsură de siguranță? Pe-acolo pe la cheder...

Probabil e ruginita macaraua , și când ajunge sus agata undeva ceva sau frânează , și merge automat jos . Așa e la mine cel puțin . Țin degetul pe sus merge și când ajunge la jumate de cm sa se închidă , coboară jumate singur instant . Mie cum mi-a schimbat geamul că era spart și am uns pe acolo cu wd40 . A ținut 1 an .și mi-a arătat ceva nit era căzut pe la o încheietura și când ajunge sus se deformează structura macaralei cu câțiva mm și frânează . Teoretic trebuie schimbat dar pt atâta nu merită zic eu .

E posibil sa fie vreo rotita dintata cu uzura mare, iar când se învârte, ajunge la acel dinte/dinți uzați și scăpa.. sistemul o ia ca pe un obstacol și coboară geamul

Trb sa imi fac curaj sa le o desfac undeva..sa vad despre ce e vb. Cel din dreapta fata cand ajunge tocmai sus scoate un sunet asa ciudat de zici ca se sparge geamul..

Probabil este sistemul de roti dințate care da semne de moarte clinica.Axul motorului este de fier iar restul componentelor sunt de plastic.

Adauga Raspuns