A făcut cineva conversie de la masa dubla la masa simpla, se simte vreo modificare?

Volkswagen Passat volanta dsg automata

Dețin un Passat B6 2.0 81 kw-110 cp și îmi bate volanta.
Ati avut ceva probleme după ce ati făcut aceasta schimbare?

4 Raspunsuri

Pune i cu masa dubla frate crezi ca faci economie mare punând cu masa simpla și sticand și altele la mașină?

Nu recomand!! sa treci la volanta cu masa simpla.....mi sa stricat ambreiajul si m-am dus la mecanic.Eu daca nu stiam am acceptat sa mi se monteze volanta cu masa simpla(sfatuit de mecanic...ca e aproape la fel cu ce dubla ...mia spus el).kitul era mai ieftin cu 5 milioane.dupa ce am cumparat si montat acel kit mi sa parut un dezastru..masina era mult mai galagioasa,nu puteam sa mai plec de pe loc incet cum plecam inainte(ziceai ca conduc de o luna...mai mai ca imi murea motorul)vibratiile erau mai mari dupa care am inlcuit si un tampon la vreo 5 mii de km dupa iar cireasa de pe tort...la vreo 15 mii de km facuti cu volanta simpla mi sa CRAPAT CUTIA DE VITEZE.....mecanicul mia spus ca e de la vibratiile si socul care il face volanta cu masa simpla....pur si simplu am iesit din din parcare si cand am dat sa plec sa auzit o pocnitura iar apoi nu a mai plecat masina de pe loc...dupa care am tractato si am duso la service unde mecanicul a constatat ca e crapata cutia...deci pt 500 de lei eu zic sa nu faceti prostia sa treceti la volanta cu masa simpla...masina mea este unVW JETTA din 2007....2.0 140 de cai!!!!

Ma, voi, astia cu conversiile si modificarile la masini, sunteti incredibili! Daca vrei volanta cu masa simpla, de ce dracu ti-ai luat masina dotata cu volanta cu masa dubla? Du-te frate si ia-ti una care sa aiba volanta simpla! Nu va mai bateti joc de masini si nu va mai puneti cu inginerii care le-au proiectat! Oamenii aia au adaptat fiecare tip de componenta, la fiecare model de masina, cu un scop anume, nu ca sa veniti voi si sa le reinventati!

Cauta cu masa dubla,nu e foarte scumpa si nici nu o schimbi in fiecare zi.Pe cbdc e aceeasi volanta ca la 1.6 tdi/1.9 tdi.

Adauga Raspuns