Cand dau sa pornesc motorul se opreste imediat si am martorul spirala aprins ?

Audi A4 martor spirala

Salut, când vreau să o pornesc se aprinde martorul ăla spirală intermitent și unde îmi arată km scrie safe, dacă dau să pornesc motorul se oprește imediat. Dacă pun din nou contactul merge. Care ar putea fi problema?
Audi A4 B7 2.0 TDI BLB

7 Raspunsuri

Ala ii martorul de la bujii... sta cateva secunde aprins pana incalzeste bujiile pe urma se stinge... cand e frig mare e indicat sa il lasi sa se stinga si de doua ori ( pui contact - iei contact ) pt o pornire mai usoara

valentin_edua
Păi se aprinde și se stinge în continuu
Costin_turcu1974
Pui de doua ori contact sa fi sigur ca arzi bujiile. 😂😂

Ai probleme pe partea de ceasuri (imobilizator). Ai umblat la ceasuri? Poti rezolva cu immo off sau schimbatul ceasurilor, asta in cazul in care ai noroc si nu ti s-a prajit EEPROM-ul. Dar, inainte de toate, pune un tester.

valentin_edua
Nu am umblat la ceasuri, o să pun tester, mi s-a mai întâmplat și acum câteva luni dar și-a revenit... De câteva zile face așa de fiecare dată când vreau să o pornesc.
SebiIosip1975
Poate sa ii faca probleme immo din cheie, la mine am schimbat ecu si pana nu am anulat immo tot asa safe si se oprea masina.
Tomulescurazva1994
Ca sa nu ai problema, trebuia sa copiezi imo de la masina donatoare de ecu si sa iti reprogramezi ceasurile vechi.
Tomulescurazva1994
Atunci du-te la un profesionist, care a mai codat ceasuri de B7.
SebiIosip1975
Am vrut sa vad daca merge mai bine numa, si am zis ca anulez numa immo din ecu, da oricum cu alta chiei tot nu merge :p Am incercat asa cu immo off sa pirneac masina cu cheia infasurata in staniol si tot nu vrea fara chip-ul din cheie, intra ceasuriile in safe mode si opreste. M-am gandit sa copiez din epromul meu si sa inscriptionez in epromul din ecu donator da m-am temut ca intra in conflict.
FlorinMîn
Off se face din ecu nu cu staniol in jurul chei
SebiIosip1975
Cu staniol am incercat sa izolez immo din cheie ca sa nu il poata citi masina sa vad daca merge fara immo daca l-am anulat din ecu

Posibil sa fie cipul din cheie !

Pune și tu un tester pe ea nu te lua după ce spun toți și afli care e cauza

Bujia incandescentă !defecta

Cum ai rezolvat?
Am o problema cand porneste merge in trei motorul si cand o pun Drive se oprește Audi A4 B7 2.0 TDI
Adauga Raspuns