De ce in bord imi sta aprins martor cum că am portiera deschisa desi ea e inchisa?

Skoda Superb martor senzor portiera

Hello! Astăzi am observat ca nu mi se mai sting beculetele de la pedale si usa jos sofer. Am o Skoda Superb an 2007. In bord imi sta aprins martor asa cum că am usa deschisa desi ea e inchisa. Am mers sa vad care este problema. La service mi a spus ca trebuie sa inlocuiesc broasca usii deoarece senzorul este defect. Una noua dar nu original costa 180 ron iar din dezmembrări 100 ron plus mana de lucru 70 ron. De ce nu se poate schimba senzorul si trebuie toata broasca înlocuită? O alta varinta ar fi sa renunț la beculete pentru ca ele imi consuma bateria stand continuu aprinse dar asta înseamnă sa mi închid for ever usa numai cu cheia pentru ca pe buton nu mai merge.

3 Raspunsuri

Se schimba un switch nu toata broasca. Costa cca 17lei unul....

raisad2013
Ce switch? Cel de la service mi a zis dupa ce a verificat in prealabil cu o surubelnita ca dupa cum a vazut trebuie schimbata toată.
foarcear
Raisa Daniela zi aluia de la service sa se lase de meserie...ca la prostie nu il intrece nimeni
foarcear
Da....switch-ul ala e montat pe broasca si e un pic de munca de chinez batran sa il inlocuiesti si nah omu prefera sa zica broasca cu totul decat sa bricoleze un pic. Este o problema comuna la VAG sa te mai lase cate un switch...eu le-am schimbat de doua ori in 6ani si acum iar am unul picat (dreapta fata)
foarcear
Raisa Daniela https://lajumate.ro/switch-usa-vw-golf-4-seat-skoda-3669023.html

Eu am dat cu wd in broasca si acum imi merge

Se repara broasca, defectul este la switch sau pe placa la lipitura. Dacă te pricepi sa faci acasă, cumpăra switch cu garnitura Saia burges . Dacă nu, te costa 100 lei toată treaba la cineva priceput. Nu pune broască noua decât dacă ai bani de originala.

Adauga Raspuns